A trecut la cele veşnice Andrei Savciuc

         Andrei SavciucAndrei Savciuc, unul dintre liderii studenţilor basarabeni din România, a murit în noaptea zilei de ieri, 7 noiembrie, în urma unui tragic accident rutier, care s-a produs pe str. Bucureşti – Piteşti. Un alt coleg de-al său a fost transportat de urgenţă la spital.

„Pasagerul din dreapta (Andrei Savciuc – n. red.) a murit pe loc, iar cel de pe bancheta din spate a fost transportat de urgenta la spital, în Bucuresti. Pompierii de la descarcerare au fost nevoiti să taie maşina ca să-l poată scoate afară”, mai precizează ştirileprotv.ro.

           „Nu stiam, la un moment dat, cand am văzut că se mişca maşina, aşa dintr-o data, pleaca mai repede, atunci mă lovise el. O lovitura puternica. A avut viteza mare”, a declarat Nicolae Dorobantu, şoferul TIR-ului. La  volanul maşinii   se   afla preşedintele Uniunii Naţionale a Tinerilor Basarabeni, Corneliu Rădăuţă, care a încercat să depăşească o maşină, lovindu-se frontal cu un TIR. Potrivit stirileprotv.ro, şoferul a scăpat fără nicio zgârietură.

  Sursa: http://unimedia.md/?mod=news&id=14363

 Dumnezeu sa-L pomenească întru Împărăţia Sa. L-am cunoscut pe Andrei acum un an, am ramas impresionat de echilibru şi dragostea sa manifestată în raport cu cei din jur. Moartea e o taină, niciodată nu o să pot pătrunde în misterul divin pentru a înţelege providenţa dumnezeiască privitor la moarte; cei tineri şi energici se sting în floarea vârstei, iar cei bătrâni se chinuie ani în şir prin spitale cu dorul spre moarte.

     semnat de rusnac mircea.

  Livia, prietena lui Andrei, a facut un film în amintirea lui:

        

             

Reclame

One Response to A trecut la cele veşnice Andrei Savciuc

  1. severinlx spune:

    Dumnezeul sa-l odihneasca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: